TJÄNSTER

Jag som driver Hansson Produktion heter Malin Hansson och är redaktör, formgivare och illustratör, med studier inom förlagskunskap, grafisk formgivning, interaktionsdesign och kreativt skrivande i bagaget. Jag har tidigare jobbat som redaktör på förlag och som grafisk formgivare, produktionsledare och skribent på reklambyrå. Jag är van vid att ta ansvar för hela produktioner och är bäst på böcker och trycksaker.

För att kolla in vad jag håller på med just nu, besök
www.instagram.com/hanssonproduktion

Fördelar med att anlita mig

Jag är en erfaren formgivare, en lekfull illustratör och en duktig redaktör. Min breda bakgrund gör att jag har bra koll på allt i bok- eller trycksaksproduktionskedjan: projektledning, redaktionellt arbete, formgivning, originalproduktion och tryckfaktorer. Det gör mig van vid att både genomföra och lägga ut formgivningsuppdrag, redaktionella uppdrag och e-boksproduktion. Jag vet vad som behöver göras, hur lång tid det kommer att ta, vem som ska göra det (och till vilket pris). Med andra ord: Man kan stoppa in Hansson Produktion mer eller mindre var som helst i produktionsprocessen och förvänta sig ett personligt, underhållande, kvalitetssäkrat och hållbart resultat. För mer info om vilka insatser jag erbjuder och hur dessa kan se ut, kolla in TJÄNSTER.

Hansson Produktion har funnits sedan 2013 och har sedan starten mest jobbat med förlag och bokmarknadsrelaterade företag. Som produktionsledare och formgivare på reklambyrå (2007–2011) jobbade jag med både stora och små företag och organisationer, som till exempel IFÖ, Nibe, Unilever, Malmö stad, Malmö högskola, Malmö folkets park, Form/Design Center, Mentorsprojektet Näktergalen, Skånemedia, Gratistidningen City, Sydsvenskan, Svalövs kommun, Eslövs kommun och Landskrona kommun.

malin@hanssonproduktion.se